Navigatie

Ervaringen

Klantervaringen

Graag vernemen wij uw reactie na het gebruik van MagneticPlus magneten. Klik hier om uw ervaring aan ons door te geven. Let op: In verband met de veel toegezonden reacties worden niet alle reacties gepubliceerd op de pagina.

ML uit Boxtel - 18-1-2016
Ik wil graag mijn ervaring met meerdere mensen delen.  Ik heb al ruim 1 1/2 jaar last van achillespeesklachten (ontsteking) beiderzijds.  Van ontstekingsremmers en  podotherapie  tot fysiotherapie, van alles heb ik geprobeerd.  Niets hielp.   Daar komt bij dat ik slechtziend ben en dus niet kan auto rijden of fietsen, ik ben dus erg afhankelijk van mijn benen/voeten aangezien ik alles  te voet moet doen.  Dat ik geen lange wandelingen met mijn hond meer kon maken vond ik al heel erg, maar mijn beperking werd steeds groter.  Alleen de hoognodige stukjes deed ik te voet, meer ging niet.   Na een rustige dag waren mijn achillespezen al flink opgezet,  meer dan strikt noodzakelijk lopen was zelfs eigenlijk al te veel. ik was ten einde raad.....   Toen vertelde een kennis van me over de werking van magneten en ik besloot meteen een aantal magneten te bestellen.  En alhoewel het de drukke week voor kerst was, had ik ze twee dagen later al binnen.  We zijn nu 3 weken verder. Al die weken heb ik de magneten vrijwel continu op mijn beide achillespezen geplakt.   En het onvoorstelbare is gebeurd;  er is geen zwelling meer te zien!  In de laatste 1 1/2 jaar heb ik nog nooit zo’n mooie slanke achillespezen gehad, altijd zat er een lichte zwelling.  Gisteren heb ik voor het eerst weer een uurtje gewandeld met mijn hond.   Ik verwachtte een zwelling aan het einde van de dag, maar die bleef uit.   Het bleef gewoon mooi slank.  Ik kon wel huilen van geluk!! 

na 1 1/2 jaar tobben en mezelf heel afhankelijk voelen, ben ik binnen 3 weken volledig van de klachten af. Ik kan het nog niet geloven. Voor de zekerheid hou ik ze dan ook mooi nog een tijdje op de pezen geplakt. Misschien dat ik ze in de toekomst alleen gebruik bij de lange wandelafstanden.  Ongelofelijk gelukkig ben ik. En dat met een paar kleine magneetjes....

Claudia van de Veer te Maastricht - 3 september 2011
"Via een oud collega ben ik bij MagneticPlus terecht gekomen nadat ik hem vertelde over de slechte nachtrust die ik de laatste weken genood. Omdat ik ietwat huiverig was bestelde ik niet direct de Rugmagneet niet direct. Een week later ging ik overstag en sindsdien slaap ik vele malen beter! Dit heeft tot positief gevolg dat ik overdag energierijker ben!"
 
Willemien Peters te Goutum - 6 juli 2011
"Enkele maanden terug heb ik mijn onderarm gebroken gehad. Ook nadat de arm genezen verklaard was bleef ik een trekkend gevoel houden op het achtergebleven lidteken, erg vervelend. Na het aanbrengen van een MagneticPlus magneet verdween de pijn!"
 
Diederik Vos te Groningen - 3 juli 2010
"Voor mijn dochter bestelde ik een MagneticPlus magneet omdat ze door haar werk veel last had van aanhoudende stress. Nadat ze de magneet een aantal weken gedragen had wist ze mij te vertellen dat ze zich meer op haar gemak voelde in drukke tijden. Ik ben blij dat ik haar op deze eenvoudige manier heb kunnen helpen. Een aanrader dus!"
 
Karel de Haan te Dronten - 23 juni 2009
"Bij langdurige wandelingen kreeg ik last in mijn knieën. Dit is jammer omdat ik het zo graag doe! De MagneticPlus Gezondheidszool bood uitkomst, nadat ik de zool eenvoudig in mijn schoen schoof en ging wandelen was de pijn volledig verdwenen!"
 
Jaqueline van de Worp te Arnhem - 1 mei 2009
"Sinds een aantal maanden heb pijn aan de gewrichten in mijn handen. Ik besloot de MagneticPlus Minimagneet te bestellen met het idee dat ik van de - Niet goed geld terug - optie gebruik kon maken mochten de kwalen niet verdwijnen of verminderen. Van deze optie heb ik geen gebruik hoeven maken, de pijn is absoluut verminderd en soms zelfs geheel verdwenen! De magneet is eenvoudig te bevestigen en irriteert niet." 
 
Frederik de Boer te Amsterdam - 20 april 2012
"Een dag na het sporten heb ik vaak langdurig aanhoudende spierpijn in mijn rug, dit is altijd bijzonder vervelend omdat ik een actieve full-time baan heb. Tegenwoordig draag ik na het sporten de MagneticPlus Rugmagneet en deze bevordert het herstelproces van mijn spieren merkbaar! Ik loop nu veel minder lang rond met spierpijn! Een absolute aanrader!"
 
Alex uit Dronten. 5 juni 2013
Ik kreeg van mijn arts te horen dat de pijnbestrijding geen zin meer had. Ze konden niets meer voor mij doen. Omdat ik gehoord had van de Magneticplus producten heb ik mij laten adviseren en we hebben de rugmagneet uitgeprobeert. Ik had niet zoveel hoop omdat ik immers uitbehandeld was. Na 2 weken was mijn pijn nog hetzelfde maar ik had geen uitstralingspijn meer naar mijn benen en mijn voeten waren sinds jaren weer warm. Helaas nog wel pijn maar wel een grote verbetering. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Mevrouw Buitens uit Breda 12 februari 2013
Ik heb al meer dan een jaar last van een wond op mijn been die maar niet wil genezen door mijn slechte doorbloeding. Op advies van mijn therapeut heb ik de behandeling met een speciale zalf ondersteund met een grote magneet. Deze zwachtelen ze gewoon in bij het verband. Hierdoor heb ik mijnder pijn en jeuk en gaan de wonden nu dicht. Het lijkt er op dat de doorbloeding is verbeterd waar de magneet zit.

Johan Hanssen uit Amersfoort 3 september 2013
Tijdens lange ritten in de auto heb ik altijd last van een stijve nek en rug. Sinds ik de magneet in mijn nek plak tijdens deze lange ritten stap ik veel fitter uit de auto. Bovendien is het wel handig om zo’n magneet in huis te hebben voor het geval ik eens last van mijn schouder heb. Ik ben er blij mee.

 

Aanbieding

Personal Laser € 799,00 € 599,00

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Tijd om af te vallen

Alles al geprobeert maar nog steeds geen succes? Vraag dan mijn GRATIS boekje aan op de website van Tijd om af te vallen.

© 2015 - 2017 Magneticplus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.